Élelmiszeripari, feldolgozó üzem pályázat komplex fejlesztésekhez

Élelmiszeripari pályázat

Élelmiszeripari cégének fejlesztéséhez keres forrást, kedvező feltételek mellett? Ismerkedjen meg a legújabb pályázattal, a profi segítséget mi adjuk!

Az élelmiszeripari vállalkozások és a különböző feldolgozó üzemek a leglényegesebb részét képezik az agrárnak. Éppen ezért lényeges esetükben az, hogy folyamatosan fejlesszék bővítsék a létesítményeket, területeket, ezzel pedig a gazdák is jól járnak, hiszen az ő biztos piacuk a hazai élelmiszeripar.

A zavartalan körforgás fenntartásának érdekében célszerű követni a pályázatokat. Gyakran kerülnek meghirdetésre olyan lehetőségek, amiken keresztül kedvező feltételek mellett történhet meg a bővítés.

Az élelmiszeripar jelenti a jövőt, ezt pedig minden egyes, területen tevékenykedő vállalkozásnak előtérbe kell helyezni, így tudnak előrelépni, és megfelelni az aktuális követelményeknek.

Ismerkedjen meg az új élelmiszeripari pályázattal!

Az új élelmiszeripari és feldolgozó üzem pályázat igazán kedvező lehetőséget kínál ahhoz, hogy a területen tevékenykedő vállalkozások belevágjanak a további fejlesztésekbe. Az ÉLIP élelmiszeripari cégeket és borászatokat egyaránt szeretne támogatni.

A támogatás összege 200 M – 5 Mrd Ft között került meghatározásra.

Élelmiszeripari pályázat

A meghirdetett pályázatnak több célja is van. Egyrészt az, hogy az élelmiszer-feldolgozás vállalati hatékonyságát lehessen jelentős mértékben növelni. Másrészt a mezőgazdasági árucikkek piacra jutásának elősegítése, illetve értéknövelése a technológiai fejlesztéseken keresztül.

Az ÉLIP igénybevételének köszönhetően tudatos fejlesztések, átalakítások történhetnek meg, amelyek kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a vállalkozások a legjobb, legkorszerűbb környezetben szolgálhassák ki a piacot.

Mit érdemes tudni az ÉLIP pályázatról?

Az ÉLIP pályázatra fővárosi cégek is jelentkezhetnek. Az érdeklődőknek a támogatási kérelem benyújtására 2024. szeptember 17-től van lehetőség.

A KKV szektoron kívül pályázhatnak őstermelők, egyéni vállalkozók, és akár még nagyobb vállalatok is.

Egy teljes lezárt üzleti évnek meg kell lennie, TEÁOR kód szerinti tevékenység szerint leegyszerűsítve 10-es és 11-es fejlesztésére kérhető a támogatás.

Az olyan tevékenységek, mint például a használt gépek vásárlása vagy a halfeldolgozás nem esnek a támogatandó kategóriába.

Mi kell a sikeres pályázáshoz?

Sokan azt gondolják, hogy a sikeres pályázáshoz elegendő az, ha csak megfelelnek a kiírt feltételeknek. Az igazság az, hogy alapos előkészítés, kellő rálátás is kell ahhoz, hogy a szükséges támogatást elnyerjék az érintett vállalkozások.

Élelmiszeripari pályázat

Gyakori, hogy úgy indulnak egyes cégek egy ilyen pályáztatáson, hogy nem olvasnak el mindent az adott felhívásról. Mindenképp tájékozódni kell, és, amennyiben szükséges, a pályázatíráshoz bevonni valódi hozzáértőket, hiszen ők tudják, hogy a kész dokumentumoknak hogyan kell kinézniük és mit kell tartalmazniuk a pozitív kiértékeléshez.

Cégünk teljeskörű segítséget tud nyújtani a pályáztatás folyamatához. Segítünk olyan anyagot összeállítani, amely hozzájárul ahhoz, hogy elnyerhesse a szükséges támogatást a további fejlesztésekhez, bővítésekhez.

Külső segítséggel könnyebb lesz a pályázatírás. Általunk hasznos információkhoz juthat erről a területről, sokkal nagyobb rálátása lehet a pályázatokra, rendszerre, így pedig könnyebb lesz értelmezni a jogszabályokat, kritériumokat is.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha szeretne segítséget kérni, vagy kérdezne, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen, kollégáink készséggel tájékoztatnak mindenkit.

További híreink

Szolgáltatásaink

Pályázatírás

Pénzügyi Tanácsadás

Hitel lehetőségek

 

Új forrást keres vállalkozása számára?

Segítünk a pályázat elkészítésében!

+36 30/6077-882