Kezdő cégeknek szakmai támogatást nyújtunk

pénzügyi tanácsadás cégeknek

Kezdő cégként nehezebb dolga van egy vállalkozásnak, mert meg kell vetnie a lábát egy olyan területen, ahol sok szereplő már stabil pozícióban van. Az üzleti terv, a tőke, a megfontolt döntések és persze egy jó adag szerencse is kell ahhoz, hogy sikert érjen el egy vállalkozás és hosszú távon is karakteres szereplőjévé váljon egy adott szegmensnek.

A pályázatok kiváló lehetőséget jelentenek minden cégnek, kezdőnek és már bejáratott vállalkozásnak egyaránt. Egy pályázat olyan, elnyerhető pénzügyi támogatást jelent, amit meghatározott célokra tud fordítani a nyertes pályázó. Általában a cég fejlesztése kap hangsúlyt, olyan pénzből, amit saját maga nem tudna előteremteni.

Kezdő cégként mit nyer a pályázatírással?

A pályázatok plusz anyagi forrást jelentenek minden pályázónak, aki elnyeri a támogatást. A pályázást sem kell egyedül végigvinni, előnyösebb rábízni egy olyan csapatra, ami jól tudja, mire van szükség a pénz elnyeréséhez.

A pályázat egy költséghatékony projekt, főleg akkor, ha sikerdíjjal dolgozó céget bíz meg azzal a kezdő vállalkozás, hogy gondozzák a pályázatot. A cég nem veszít rajta anyagilag semmit, mert nem kell a céges kasszából külön összeget szánni a szolgáltatásra. Nem kell előre fizetni és nem is veszíthet rajta a cég, ha külsőst bíz meg a kiszemelt pályázat teljes elkészítésével, beadásával, akár utókövetésével.

pénzügyi tanácsadás cégeknek

A külsős csapat nemcsak a pályázat elnyerésében tud segédkezni hatékonyan, hanem előzetes tanácsadást is tud nyújtani abban, hogy melyik pályázatot érdemes előnyben részesíteni az aktuálisok közül. Ennek köszönhetően a kezdő cégnek nem kell végigjárnia a kötelező köröket, meg tudja spórolni azokat a hibákat, amiket a tapasztalattal még nem rendelkező pályázók gyakran elkövetnek.

A pályázás időt igényel, amiből nem kell a kezdő cégnek áldoznia a saját idejéből, ezért a céges ügyekre tudja fordítani az értékes órákat. Megéri szakmailag magasan képzett csapattal elvégeztetni a pályázás teendőit, mert a cég erőforrásaiból semmit nem vesz el és ugyanúgy tudják a kollégák egyengetni a napi teendőket, a cég előrejutását.

Nincs plusz teher és felelősség senkinek sem a vállán, csak ki kell adni a feladatot egy körültekintően kiválasztott külsős cégnek és szinte garantált a támogatás elnyerése. A sikerdíjas pályázatok megírását vállaló cégek esetében ráadásul az eredményesség szinte borítékolható.

pénzügyi tanácsadás cégeknek

Pályázatírás mellett tanácsadás is igényelhető

A pénzügyi tanácsadás cégeknek minden, fontos területre kiterjed. Kockázatelemzés mellett üzleti terv elkészítésében, pénzügyeket és üzleti sikert érintő kalkulációt, valamint hitelfelvétel menedzselését is vállaljuk az ügyfeleinknek. Kezdő cégek számára megtérülő befektetés ilyen jellegű szolgáltatásokat kiaknázni. Használja ki a szakmai tapasztalatunkat és támaszkodjon a csapatunk munkájára a saját üzleti sikereihez!

Fontos, hogy olyan céget válasszon, amelynek jó hírneve van, és számos sikeres pályázatot tud felmutatni. A mi cégünk többféle szolgáltatással is tudja a kezdő vállalkozások útját egyengetni a stabilitás és a siker felé. A szakmai tapasztalatunkat és a motivációnkat felhasználva eredményes pályázatírással, valamint pénzügyi tanácsadással is képesek vagyunk előre lendíteni az ügyfeleink üzleti fejlődését.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a tevékenységünk és szeretné a saját vállalkozása javára fordítani a szolgáltatásainkat, keressen minket bizalommal! A honlapunkon találja meg az elérhetőségeinket, vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal és kérjen további tájékoztatást!

 

További híreink

Szolgáltatásaink

Pályázatírás

Pénzügyi Tanácsadás

Hitel lehetőségek

 

Új forrást keres vállalkozása számára?

Segítünk a pályázat elkészítésében!

+36 30/6077-882