Pályázatírás profikkal: induljon kiváló esélyekkel a 0%-os hitelnél!

pályázatírás

Szeretne vállalkozása fejlesztéséhez megfelelő forráshoz hozzájutni? Keressen bennünket, és segítünk a 0%-os hitel pályázat elkészítésében! 

Sok KKV-s vállalkozás szeretne javítani a versenyképességükön, illetve különböző fejlesztésekbe belevágni, azonban többen is komoly akadályokba ütköznek. Ennek főleg anyagi okai vannak. A bevételt termelő, megtérülő technológiák megvalósításához jelentős forrásokra lenne szükség, viszont a hitelpiaci és tőke feltételek nem felelnek meg a finanszírozási háttér kialakításához.

Akik mégis belevágnak, kompromisszumokra számíthatnak, amelyek hosszú éveken át nehézségeket eredményezhetnek a cégek számára. Éppen ezért fontos, hogy ehelyett a vállalkozók inkább kövessék a különböző pályázatokat, ugyanis gyakran hirdetnek meg olyan lehetőségeket, amelyek valóban segítséget nyújtanak a bevételt is termelő fejlesztésekben.

Újra itt a 0%-os hitel!

A jó hír, hogy újra elérhető az utóbbi évek egyik legvonzóbb lehetőségét kínáló 0%-os hitelAz uniós forrásból finanszírozott hitelprogram hatékonyan támogatja a beruházásokat, így végre a KKV területén tevékenykedő vállalkozóknak kedvező feltételek állhatnak rendelkezésükre.

KKV Technológia Plusz Hitelprogram keretein belül 10-100 millió Ft igényelhető. Egy korszerű berendezés megvásárlása, például egy elektromos járműé mostanában nem igazán tudna kedvező feltételek mellett megvalósulni. Az uniós forrás által biztosított összegnek köszönhetően végre leküzdhetők azok az akadályok, amik az eszközök megvásárlásakor merülnének fel.

Lehetőség van megújuló energiaforrást hasznosító technológiák beszerzésére, vagy IKT eszközök vásárlására is. Napelem park létesítésére vagy ingatlan vásárlásra nem használható fel a pályázaton megszerzett összeg.

pályázatírás

Milyen feltételeknek kell megfelelni a 0%-os hitel esetében?

Ahogy más pályázatoknál, úgy a KKV Technológia Plusz Hitelprogram GINOP Plusz-1.4.3-24 esetében is különböző feltételeknek kell megfelelniük a vállalkozásoknak. Ha minden elvárás stimmel az esetükben, akkor nincs akadálya a továbbiakban a pályázatírásnak.

pályázat 2024. április 30.-tól már beadható. Azon KKV vállalkozások nyújthatják be igényüket a pályázaton, amelyek legalább egy lezárt üzleti évvel rendelkeznek és minimum öt főt foglalkoztatnak.

GINOP Plusz 1-es prioritásában támogatást nyert cégek most nem vághatnak bele a pályázatírásba.

A 0%-os kamatozású hitel a főváros kivételével az ország bármely területén felhasználható lesz. Építőipari és mezőgazdasági tevékenység kizáró tényezőknek számítanak a pályázatírásnál.

Profi segítség a sikeres pályázatíráshoz

Ahhoz, hogy a kritériumoknak megfelelő vállalkozások jó esélyekkel indulhassanak, mindenképp hibátlan, a követelmények szerint elkészített pályázatra van szükségük.

pályázatírás

Mivel az egyik pályázási feltétel az, hogy a korábbi, hasonló pályázaton nyert cégek nem indulhatnak támogatásért, ezért nagy valószínűséggel a most érintett vállalkozók nagy része még nem rendelkeznek e téren tapasztalattal, gyakorlattal.

Nem érdemes profi segítség nélkül hozzálátni a feladatnak, hiszen így sokkal nagyobb hátrányba kerülhet a vállalkozó. Menjen biztosra, kérjen tőlünk segítséget!

Rengeteg terhet leveszünk a pályázatírással kapcsolatban a vállalkozókról, akik így nagy eséllyel megnyerhetik az őket illető összeget.

Sok időt, energiát megspórolhat és idegeskedést kerülhet el azzal, ha már elsőre minket keres meg a pályázatírás előtt.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni a segítségünket, vagy kérdései lennének, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

További híreink

Szolgáltatásaink

Pályázatírás

Pénzügyi Tanácsadás

Hitel lehetőségek

 

Új forrást keres vállalkozása számára?

Segítünk a pályázat elkészítésében!

+36 30/6077-882