Sikerdíjas pályázatírás egyszerűen

Sikerdíjas pályázatírás

Széles körű tapasztalat

A megfelelő pályázatíró vállalat kiválasztásánál egyaránt szükséges mérlegelni a tanácsadó cég szakmai kompetenciáját, valamint a szolgáltatás díjszabását. Tudjuk, hogy minden pályázat határidőre való pontos elkészítése stresszes folyamat, hiszen nem lehet teljes mértékben garantálni, hogy az adott cég valóban el is nyerje a megpályázott összeget.
Sikerdíjas pályázatírás egyszerűen

Sikerdíjas pályázatírás

Miért válassza Ön is a sikerdíjas pályázatírást?

Ma a piacon nem egy cég számol fel szerződéskötési és munkadíjat, miközben a pályázat sikeressége minden esetben több tényező függvénye. Az ilyen tanácsadó vállalkozások gyakran éppen az alacsonyabb nyerési arány miatt kiesett bevételeiket kívánják a munkadíjalapú konstrukciókkal kipótolni, ám ez valójában nem jelent elegendő motivációt a pályázat magas színvonalú megírására.

A sikerdíjas pályázatírás segít, hogy a pályázó és a sikerdíjas pályázatíró egyaránt érdekeltek legyenek a támogatás elnyerésében, így hosszú távon, akár több pályáztatás során is együttműködhessenek. Fontos ugyanakkor, hogy a pályázó minden esetben olyan szerződést kössön, amely alapján a sikerdíj arányban áll a későbbi támogatás összegével.

Amennyiben Ön is sikerdíjas pályázatíró segítségét kéri, Ön semmiképpen sem veszíthet az üzleten, és a támogatás megszerzése esetén hamar sikerre viheti vállalkozását. A sikerdíjas pályázatírás lehetővé teszi, hogy bármely hazai vállalkozás kockázatmentesen, mégis jó eséllyel indulhasson a legújabb pályázatokon.

Hogyan?

Miért fizetne feleslegesen? Válasszon Ön is sikerdíjas pályázatírót!

Sikerdíjas pályázatíró cégünk az elmúlt húsz év során több száz projektet segített végig a pályáztatás folyamatán, melyek nyerési aránya 90% felett helyezkedik el. És hogy miért van mindez? Mi minden ügyfelünkkel sikerdíjas pályázatírási konstrukció keretében állapodunk meg, így nem csak megrendelőink számára, de nekünk is érdekünk a pályázaton való győzelem.

Sikerdíjas pályázatírás

Mi vállaljuk a kockázatot

Sikerdíjas pályázatírási szolgáltatásunk keretében cégünk vállalja a pályázat teljes körű megírását, és mindent megteszünk a támogatás elnyerése érdekében. Vállalatunk 2003-as megalapítása óta jelentős tapasztalatokat szereztünk a legkülönbözőbb EU-s pályázatok elkészítésében, így pontosan tudjuk, milyen apró részletekre érdemes odafigyelni a folyamat során. Amennyiben bármilyen okból kifolyólag ennek ellenére Ön mégsem nyer az adott pályázaton, akkor sem veszíthet semmit, hiszen a sikerdíjas pályázatírói munkadíj csupán a pályázat elnyerése esetén számolható fel.

Sikerdíjas pályázatírás

Milyen okok vezethetnek egy sikertelen pályázáshoz?

A pályázni kívánó cég menet közben visszalép a pályázattól, akár annak benyújtása után

A pályázók nagy száma miatt kimerül a pályázati keretösszeg, így nem marad elegendő forrás új pályázatok számára.

A pályázati feltételeket menet közben pontosítja a pályázat kiírója, és így az új követelményeknek adott cég már nem felel meg.

Megváltozik a határidő, így a várakozásokkal ellentétben nem tudjuk időben benyújtani a pályázatot.

A pályázat benyújtása után kiderül, hogy valamely okból a pályázó cég nem jogosult a támogatásra.

Az uniós forrásokhoz való bizonytalan hozzáférési lehetőségek miatt változnak a pályázat körülményei.

Sikerdíjas pályázatírás

Támogatás elnyerése után számolunk fel sikerdíjat

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy:

Nem lesznek rejtett költségek.

Kockázatmentesen indulhat a támogatásért.

Minden munkát pontosan és lelkiismeretesen végzünk el.

Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, így a szűkebb határidők sem jelentenek problémát számunkra.

Minden felmerülő kérdésre gyors és pontos választ adunk, így Ön minden szükséges ismerettel rendelkezni fog az adott pályázat tekintetében.

Részletekbe menően ismerjük a pályázatírás buktatóit, így pontosan tudjuk, hogy milyen esetekben mi vezet a sikeres pályázatokhoz.

Nyerjen

Válasszon Ön is sikerdíjas pályázatírót!

Az Európai Uniós pályázatok kiváló lehetőséget teremtenek a hazai kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint egyéb szervezetek számára, hogy nagy mennyiségű forrás bevonásával javíthassák versenyképességüket. A pályázatok megírása ugyanakkor igen bonyolult folyamat, amelyhez mindenképpen érdemes professzionális, sikerdíjas pályázatírók segítségét kérni.

Ön sem szeretné pazarolni erőforrásait, és időtakarékos, költséghatékony módon végeztetné el a pályázatírással járó feladatokat? Szolgáltatásainkat az Ön igényeire szabva állítottuk össze.

Szakértelem

Sikerdíjas pályázatírási szolgáltatások

line-icons-53

Ingyenesen felkutatjuk az Ön igényei számára ideális pályázatokat.

layers_64px

Hozzáértő módon felelünk a pályázat megírásáért, így az Ön iparágának szakmai szempontjai maradéktalanul érvényesülni fognak.

lifesaver_64px

Ingyenesen elvégezzük vállalata előminősítését, hogy cége megfelelhessen a szempontnak.

line-icons-76

Sikeres pályázat esetén elősegítjük a források lehívását, és pályázati utógondozási szolgáltatásunk keretében végig kísérjük a teljes folyamatot.

Szeretne Ön is biztosra menni, de egyedül nehezen igazodik ki a legújabb Európai Uniós pályázatok és azok követelményrendszerei között? Mi az Ön cégére szabott megoldásainkkal segítjük végig vállalatát a pályázaton, és sikeres pályázatírói szolgáltatásunk keretében mindent megteszünk a támogatások elnyerése érdekében.

Sikerdíjas pályázatírási szolgáltatásunk nem vonatkozik a minden konstrukcióra (pl. a közvetlen brüsszeli pályázatokra).

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen időpontot egy ingyenes, előzetes konzultációra!

+36 30/6077-882